Loading cart contents...
Δείτε το καλάθι Ολοκλήρωση αγοράς
Καλάθι υποσύνολο:

Oροι Χρήσης

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο megos.gr ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του megos.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο megos.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Το megos.gr  εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το megos.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To  megos.gr  δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο. Περισσότερες πληροφορίες στην παράγραφο Γ’ της Πολιτικής Επιστροφών.

Πολιτική Επιστροφών

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του

α) επισκευή του προϊόντος ή

β) αντικατάστασή του ή

γ) αναλογική προς το ελάττωμα μείωση του τιμήματος.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Α.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον :

  1. Η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή παραδίδεται είδος άλλο από αυτό της παραγγελίας ή λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν ή κατεστραμμένη συσκευασία.
  2. Ο καταναλωτής επικοινωνήσει με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 2710 221433 ή στο email info@megos.gr, προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.
  3.  πρόκειται για προϊόν που δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία.
  4. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσης) και στην αρχική του συσκευασία.
  5. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα υποδείξει το κατάστημα στους πελάτες και με επιβάρυνση του καταστήματος.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Β.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφ’ όσον

  1.  τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβετε. Μετά την παρέλευση των τριών (3) ημερών, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.
  2. η παραγγελία δεν είναι εξατομικευμένη. Συγκεκριμένες παραγγελίες σε νούμερα δαχτυλιδιών, αλλαγές σε μήκη βραχιολιών ή μετατροπές ή προϊόντα που δεν υπάρχουν στο κατάλογο μας δεν επιστρέφονται.
  3. το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής, δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ορολογιών και δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στα κοσμήματα.
  4. επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος, όπως η εγγύηση, οι οδηγίες χρήσης, απόδειξη αγοράς και η συσκευασία δώρου.
  5. σταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@megos.gr με ένδειξη επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας.

Το κατάστημα ¨ΜΕΓΓΟΣ¨ δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το κατάστημα ¨ΜΕΓΓΟΣ¨ έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ.

Λανθασμένη παραγγελία:

Προς αποφυγή λανθασμένων παραγγελιών, ο επισκέπτης-αγοραστής είναι υποχρεωμένος να λάβει υπόψιν του τα χαρακτηριστικά και τις αναλυτικές περιγραφές του κάθε προϊόντος (διαστάσεις, βάρος, μέγεθος πετρών, χρώμα, ποιότητα κλπ.) που τον ενδιαφέρει, προτού προβεί σε παραγγελία.

Σημειώνεται πως το megos.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λανθασμένη παραγγελία προϊόντων όταν ο πελάτης έχει λάβει υπόψιν του μόνο τις φωτογραφίες του αντικείμενου καθώς αυτές μπορεί να εμφανίζουν το προϊόν διαφορετικό, μικρότερο ή μεγαλύτερο από το πραγματικό του μέγεθος. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Το megos.gr  μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας. Σε συνεργασία με την ACS Courier η παραγγελία σας παραδίδεται στο χώρο σας.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους τρόπους αποστολής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταθέσεις που γίνονται στον λογαριασμό του καταστήματος μας στην Alpha Bank  απο άλλη τράπεζα εσωτερικού ή εξωτερικού, ή το paypal, ενδέχεται να καθυστερήσουν την αποστολή των προιόντων έως και δυο (2) εργάσιμες μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η συναλλαγή.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στο φυσικό μας κατάστημα, ενώ το megos.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές με βαση τα παρακατω:

Εξαιτίας του οτι τα πολυτιμα μεταλλα με τα οποια κατασκευαζονται τα κοσμηματα (χρυσος, ασημι κλπ.) ειναι χρηματιστηριακα προιοντα, οι τιμες τους αναπροσαρμοζονται καθημερινα. Το καταστημα μας διατηρει το δικαιωμα να μην εκτελεσει καποια παραγγελια εαν το προιον εχει αισθητα ανατημηθει λογω ανοδου της τιμης του μεταλλου και δεν έχει γίνει έγκαιρα αναπροσαρμογή της τιμής. Αναλογα μπορει να παρεχει  εκπτωση στον πελατη εαν το προιον εχει υποτιμηθει. Καταβαλλουμε κάθε προσπαθεια ώστε να αναπροσαρμοζουμε τις τιμές μας το συντομοτερο δυνατό ανάλογα με την τάση ανοδου η πτώσης της τιμής των μετάλλων.  Σε κάθε περιπτωση ο υποψήφιος πελάτης θα ενημερωθεί με mail η τηλεφωνικα.

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, το ποσό της μηνιαίας δόσης είναι η διαίρεση της τιμής του προϊόντος με τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιλέξατε, χωρίς κανέναν επιπλέον τόκο.

Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, τo megos.gr μπορεί να  συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το megos.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ιδιοκτησία – Εμπορικά Σήματα
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο και τα κείμενα είναι ιδιοκτησία της επιχείρησης:

ΜΕΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γεωργίου Α 5,
22132 ΤΡΙΠΟΛΗ
ΕΛΛΑΔΑ

Α.Φ.Μ. 074900649
ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 029044114000

Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δυκτιακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

Ισχύον Δίκαιο
Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του megos.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.