Πρώτη τρύπα στο αυτί: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η πρώτη εμπειρία του piercing στα αυτιά σας είναι μια στιγμή για να γιορτάσετε. Είτε μοιράζεστε αυτό το ορόσημο με ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο, εδώ είναι μερικές συμβουλές για την.. πρώτη φορά.

Οι δύο πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον προγραμματισμό διάτρησης αυτιών είναι το πού να κάνετε το τρύπημα σας και πόσο καιρό θα χρειαστεί να θεραπευτεί.

Το Inverness Ear Piercing System χρησιμοποιείται σε κοσμηματοπωλεία, καταστήματα λιανικής πώλησης κοσμημάτων, κλπ. πολυκαταστήματα, καταστήματα διάτρησης σώματος, φαρμακεία και ιατρεία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Επιλέξτε το σκουλαρίκι που θα βάλετε. Θα σας εξηγήσουμε στη συνέχεια τη διαδικασία διάτρησης και πώς να φροντίσετε τα αυτιά σας.

 Θα πρέπει να γνωρίζετε πόσο καιρό χρειάζεται για να θεραπευτεί το τρύπημα σας και ποιες δραστηριότητες πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας. Ο μέσος χρόνος επούλωσης είναι 6 εβδομάδες για διάτρηση στο αυτί και 12 εβδομάδες για διάτρηση χόνδρου.

 

Στη συνέχεια πρέπει να γνωρίζετε ότι :

  1. Η προσαρμογή των σκουλαρικιων πρέπει να είναι άνετη .
  2. Στρίβουμε τα σκουλαρίκια δυο φορές την ημέρα. Δεν βγάζουμε τα σκουλαρίκια. Καθαρίζουμε τα αυτια μπροστά και πίσω δυο φορές την ημέρα με αντισηπτικά η με οινόπνευμα χρησιμοποιώντας καθαρό βαμβάκι .
  3. Μετά το λούσιμο ξεπλενουμε και στεγνωνουμε  τα αυτιά επαρκως. Αποφεύγουμε την χρήση φαρμάκων , σπρέι, αρωματων  κλπ.
  4. Αφήνουμε τα αρχικά σκουλαρίκια για περίπου έξι εβδομάδες. Για τους πρώτους έξι μήνες δεν αφήνουμε τα αυτιά χωρίς σκουλαρίκια για πάνω από 24 ώρες καθώς υπάρχει πιθανότητα κλεισίματος της τρύπας .
  5. Ο πόνος, το κοκκίνισμα  και το πρήξιμο δεν είναι ομαλά φαινόμενα . Ελεγξτε τα σκουλαρίκια και χαλαρώστε τα. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται απευθυνθείτε στον γιατρό σας. Αυτή η κατάσταση υποδηλωνει ότι υπάρχει αλλεργική επιπλοκή η το δέρμα σας δεν αποδεχεται το ξένο σώμα .

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι περιγράφουν τη διαδικασία διάτρησης Inverness ως “σχεδόν ανώδυνη”. Γιατί αυτό; Τα σκουλαρίκια διάτρησης σχεδιάζονται με εξαιρετικά λεπτούς πείρους διάτρησης και λεπτό άκρο διάτρησης για να βοηθήσουν το σκουλαρίκι διάτρησης να γλιστρά εύκολα μέσα από τον λοβό του αυτιού ή τον εξωτερικό χόνδρο. Σε αντίθεση με τα δυνατά πιστόλια διάτρησης που πυροδοτούν ελατηριωτά σκουλαρίκια διάτρησης μέσα στο αυτι, το τρυπημα με την inverness είναι ομαλό και ήσυχο. Διαπερνά τα αυτιά σας και αποδίδει το πατενταρισμένο μας Safety Back ™ κούμπωμα με ασφάλεια.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να έχετε μια όμορφη πρώτη εμπειρία διάτρησης αυτιών. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σύστημα Inverness, επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.