Πρώτη τρύπα στο αυτί: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η πρώτη εμπειρία του piercing στα αυτιά σας είναι μια στιγμή για να γιορτάσετε. Είτε μοιράζεστε αυτό το ορόσημο με ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο, εδώ είναι μερικές συμβουλές για την.. πρώτη φορά.

Οι δύο πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον προγραμματισμό τυχόν διάτρησης αυτιών είναι πού να κάνετε το τρύπημα σας και πόσο καιρό θα χρειαστεί να θεραπευτεί.

Το Inverness Ear Piercing System χρησιμοποιείται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, σαλόνια, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα λιανικής πώλησης κοσμημάτων, κλπ. πολυκαταστήματα, καταστήματα διάτρησης σώματος, φαρμακεία και ιατρεία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Επιλέξτε το σκουλαρίκι που θα βάλετε. Θα σας εξηγήσουμε στη συνέχεια τη διαδικασία διάτρησης και πώς να φροντίσετε τα αυτιά σας.

 Θα πρέπει να γνωρίζετε πόσο καιρό χρειάζεται για να θεραπευτεί το τρύπημα σας και ποιες δραστηριότητες πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας. Ο μέσος χρόνος επούλωσης είναι 6 εβδομάδες για διάτρηση στο αυτί και 12 εβδομάδες για διάτρηση χόνδρου. Για συμβουλές και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε μετά τη διάτρηση των αυτιών σας επισκεφθείτε μας για να δείτε τις συμβουλές και τη χρονολογική σειρά που ακολουθούν.

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι περιγράφουν τη διαδικασία διάτρησης Inverness ως «σχεδόν ανώδυνη». Γιατί αυτό; Τα σκουλαρίκια διάτρησης σχεδιάζονται με εξαιρετικά λεπτούς πείρους διάτρησης και λεπτό άκρο διάτρησης για να βοηθήσουν το σκουλαρίκι διάτρησης να γλιστρά εύκολα μέσα από τον λοβό του αυτιού ή τον εξωτερικό χόνδρο. Σε αντίθεση με τα δυνατά πιστόλια διάτρησης που πυροδοτούν ελατηριωτά σκουλαρίκια διάτρησης μέσα στο αυτι, το τρυπημα με την inverness είναι ομαλό και ήσυχο. Διαπερνά τα αυτιά σας και αποδίδει το πατενταρισμένο μας Safety Back ™ κούμπωμα με ασφάλεια.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να έχετε μια όμορφη πρώτη εμπειρία διάτρησης αυτιών. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σύστημα Inverness, επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.